Select Page
Miza za stoječe delo “UPSTANDING”

Miza za stoječe delo: UpStanding

V iskanju rešitve za problem prekomernega sedenja in posledično bolečin v hrbtenici ter vratu, smo našli funkcionalen izdelek, ki je lep, ugoden in je zaradi svoje prilagodljivosti primeren za vsak delovni prostor.

Miza za stoječe delo UpStanding, je preprost, a izjemno funkcionalen produkt iz lesa, izdelan v Sloveniji.

250 €
218 €
O mizi
 

Današnji življenjski stil od nas zahteva ogromno sedenja – več, kot je človek kadarkoli sedel. To ima dokazano izredno negativne dolgotrajne posledice na še fizično in psihično stanje. Uspeli smo najti rešitev, ki je cenovno ugodna in primerna za vsako mizo!

Lesena miza za stoječe delo “UpStanding” pretvori katerokoli mizo, v stoječo mizo – v nekaj sekundah!

Miza za stoječe delo UpStanding
Izdelana je v Sloveniji, iz kakovostnega in trpežnega lesa breze ter je ročno brušena in zato mehka na otip.
Uporaba stoječe mize

– Sestavljena je iz petih delov, ki se enostavno “zataknejo” skupaj – brez vseh orodij in vijakov.

Postopek sestavljanja stoječe mize

– Prilagodljiva višina mize – vsaka polica se lahko namesti na katerokoli zarezo, tako da lahko poskrbite, da je prilagojena vaši višini. Osnovni model mize je idealen za uporabnike visoke med 155 in 185 cm.

Pisalna miza za stoječe delo 

– Pospravi se v popolnoma ploščato obliko – ne zavzema veliko prostora, ko je ne uporabljate in je preprosta za prenašanje.

– Ima tudi praktične izreze za kable računalnikov in monitorjev ter praktično zarezo, v katero lahko postavite vaš telefon ali tablico.

Specifikacije
(Bolj ali manj) Tehnične lastnosti mize UpStanding.
Izvor
Na mizo UpStanding smo naleteli v iskanju rešitve na lastni problem – težave z bolečinami v hrbtu ob prekomernem delu za računalnikom. Vse dvižne mize so bile predrage, druge, praktične rešitve pa nismo našli.

V Ameriki smo našli mizo UpStanding, ki nas je tako navdušila, da smo si rekli, da ne samo, da jo potrebujemo zase – z njo želimo pomagati tudi prijateljem iz Slovenije!

Miza Upstanding je imela za sabo izredno uspešno Kickstarter kampanjo: https://kickstarter.com/projects/sccarmichael/the-upstanding-desk

Stopili smo v kontakt z izumitelji mize in po večih mesecih dogovarjanja, smo se dogovorili za sodelovanje in dovoljenje za izdelavo ter prodajo mize v Sloveniji. Juhu!

Izdelava
Želeli smo, da je produkt slovenski in domač, kolikor se le da. Zato smo našli mizarje s CNC napravo iz okolice Maribora in po večih mesecih razvoja in sodelovanja uspeli sproducirati mize, na katere smo lahko ponosni in verjamemo, da bodo odlično služile vsem našim strankam.
Material
Miza je v celoti izdelana iz brezovega lesa. Uporabljamo vezane plošče, ki omogočajo, da je miza relativno lahka, vseeno pa ima zelo dobro nosilnost.
2 monitorja na eni deski? Malenkost! Garantiramo nosilnost na vsaki polici do vsaj 30 kg!

Ker gre za popolnoma naravni in minimalno obdelan material, vas prosimo za razumevanje, če najdete na izdelku kakšne minimalne nepravilnosti.
Želimo ponuditi čim bolj naravni in čim manj obdelan izdelek.

Velikost
Dimenzije mize
Zaenkrat imamo v ponudbi eno dimenzijo mize:
– Širina: 73,5 cm
– Globina: 56 cm
– Višina: 69 cm
Primerna za?
Miza je prilagodljiva po višini, zato je primerna za večino uporabnikov. Ob normalni višini pisalne mize, je naša miza idealna za vse, visoke med 155 in 185 cm.

Prav tako je dovolj široka, da lahko na zgornjo polico postavite dva normalno velika monitorja (priporočamo, da pred nakupom premerite širine vaših monitorjev).

V bližnji prihodnosti bomo v ponudbo dodali tudi širšo in višjo različico mize.
Če bi to potrebovali že zdaj, vas prosimo, da nam pišete na info@stojimzasvojimdelom.si in potrudili se bomo, da vam to omogočimo še sedaj 🙂
Galerija
Poskrbite za svoje zdravje s stoječo mizo!
Izkoristite otvoritveni popust in bodite med prvimi v Sloveniji, ki ponosno stojijo za svojim delom, s stoječo mizo UpStanding!
250 €
218 €
Če s stoječo mizo ne boste zadovoljni, nam jo lahko vrnete v roku 14-ih dni, mi vam bomo pa rade volje vrnili denar 😉